Klijentska zona

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku.

BH JEZICIENGLISH

 Trening

i Edukacija

 

 

 

 

 

Eding Telecom kontinuirano razvija mogućnosti učenja i predviđanja sposobnosti i resursa, koje će biti potrebne kako bi se zadovoljile buduće potrebe i zahtjevi.

Pored upošljavanja iznimnih kadrova i ulaganja u njihov rast, Eding Telecom omogućava rast pojedinih osobnih sposobnosti i pomaže svakom pojedincu da postigne svoj puni potencijal. Ulaganje u obrazovanje, kroz omogućavanje pristupa obrazovnim materijalima i forsiranju timskog rada daje svakom uposlenika priliku individualnog razvoja.

Iste edukativne metode razvoja primjenjuju se na našim spoljnim saradnicima gdje edukacija ima važnu ulogu i u izgradnji profesionalne saradnje u svrhe daljeg kvalitetnog poslovanjima. Jezgro edukativnog programa se održaje kroz predavanja od strane širokog broja stručnjaka i njihovog znjanja i iskustava. Programi obuke se odvijaju u različitim vrstama i oblicima kroz seminare i kurseve, predavanja, demonstracije, radionice, diskusije, kao i praktični rad obavljen na najsavremenijim tehnologijama i opremi.

  

Nivo profesionalnog treninga:

  • Tehničko-pomoćni kursevi
  • Upravljanje i održavanje
  • Prezentacije od strane uprave, tehničko upravljanje kao i prezentacije za nove uaposlenike
  • Kursevi na novim tehnologijama
Eding Telecom posjeduje infrastrukturu opremljenom sa najnovijim sistemima za prezentacije kao i računarske mreže. Edukacione prostorije, prema protrebi sadrže opremu za testiranje i demonstraciju sistema, kako bi se našim klientima pružilo stvarno iskustvo.