Klijentska zona

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku.

BH JEZICIENGLISH

Transportne

Mreže

 

 
 

U današnjem svijetu širokopojasnih mreža, vaši klijenti očekuju najbrže veze preko fiksnih i mobilnih okruženja. Eding Telecom, zajedno sa svojim partnerima ima rješenja koja su vam potrebna za upravljanje eksplozivnim rastom prometa i pretvoriti u fleksibilne IP pakete i prometne mreže od kraja do jezgra.

Nokia Siemens SURPASS hiT 70xx serija proizvoda je multi-service platforma koja zadovoljava zahtjeve konvergirane mreže u budućnosti. To je efikasno procijenjena platforma koja pokriva širok raspon mrežnih aplikacija potrebnih u backbone mreži ili metro i regionalnim aplikacijama. SURPASS hiT 70xx serija je optimizirana za paketne podatke i aplikacije, ali i za tradicionalne TDM transportne aplikacije.

 

Naše sveobuhvatno rješenje za mikrotalasne prenosne proizvode za pristup, agregaciju i jezgra, pruža efikasan i fleksibilan način za izgradnju ​​paketa na transportnoj mreži kao dio evolucijske putanje.

Rješenje fokusira potrebu za provajdere usluga kako bi pojednostavili mrežnu arhitekturu integrirajući više slojeva u jednostavan, skalabilan dizajn koji poboljšava ekonomičnost i efikasnost temelja infrastrukturne mreže. Kroz korištenje standardizovanih podataka i kontrolnih sistema, svojstvena efikasnost MPLS-a je u kombinaciji sa skalabilnosću transportnog sloja za isporuku neusporedivu mreže razmjera i fleksibilnost, i sve to sa manje elemenata na mreži.