Klijentska zona

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku.

BH JEZICIENGLISH

O nama

 

Naša politika kvaliteta je da postižemo vrhunski kvalitet koji će zadovoljiti i nadmašiti očekivanja naših kupaca. To mora  biti temelj našeg rada!           

                                          

 

Kompanija Eding Telecom d.o.o. je osnovana 1990. godine i trenutno broji 48 stalno zaposlenih radnika, uglavnom visoke i srednje stručne spreme različitih specijalnosti.

Eding Telecom je već dugi niz godina prepoznatljivo ime u svijetu telekomunikacija. U skladu sa svjetskim trendovima i najnovijim tehnološkim dostignućima u oblasti informacione i komunikacione tehnologije nastoji svojim klijentima ponuditi najbolja i najfunkcionalnija riješenja u oblasti komunikacija.

Od svog samog početka Eding Telecom konstantno prati i primjenjuje najnovije komunikacione tehnologije i proizvode renomiranih svjetskih kompanija, te nudi integrisana rješenja u oblasti informatike i komunikacija za mala, srednja i velika preduzeća.

Osnovna djelatnost firme su informacioni i komunikacioni sistemi (pristupne mreže, mobilne mreže GSM/GPRS/EDGE/UMTS-HSDPA, WiFi, WiMax, digitalne radio mreže, računarske mreže), sistemi za nadzor i upravljanje u energetici i industriji, sigurnosti sistemi (sistemi vatro dojave, protiv provale i video nadzorni sistemi). Eding Telecom je također partner kompanije Siemens i Nokia Siemens Networks, koja je već sedmu godinu nosilac projekata na izgradnji i implementaciji GSM mrežne infrastrukture za potrebe mobilnih operatera na području BiH. Do sada je na području BiH, po sistemu turn-key, izgrađeno preko 400 GSM/UMTS baznih stanica za potrebe GSM operatera.

Eding Telecom posjeduje vlastitu infrastrukturu sa potrebnim tehničkim i kadrovskim potencijalom za projektovanje, izvođenje i nadzor nad izvođenjem radova. Kompanija posjeduje više radnih i proizvodnih jedinica, koje su organizovane kao zasebne cjeline za realizaciju projekata iz oblasti telekomunikacija, informatike, energetike i automatike. Sve organizacione jedinice posjeduju infrastrukturu kojom mogu pratiti dinamiku realizacije svih većih projekata.

Naši klijenti su uvijek prioritet, a njihovo zadovoljstvo je naš cilj.